mg-logo

1 – PIGERNE FRA STJERNEDALEN – OG DE GAMLE BREVE

149,00 kr.

Hvis du ønsker bogen med en personlig hilsen fra Mille, er det vigtigt, at du skriver hvem bogen er til, og om du har særlige ønsker til hvad der skal stå. Alt dette skal du skrive i kommentarfeltet under din bestilling i “din kurv”.

Yderligere Beskrivelse

BESKRIVELSE
“Pigerne fra Stjernedalen – og de gamle breve” er Mille Goris spændende og illustrerede børnebog om tvillingerne Nete og Nola og deres fascinerende og eventyrlige fund i et gammelt hus.

I et gammelt, forladt hus gør tvillingepigerne Nete og Nola et vildt fund. De finder en skat fyldt af breve fra mange år siden skrevet af husets tidligere ejer til hendes datter. Brevene rummer en række spændende mysterier, og pigerne opsluges af deres dramatiske beretninger om knuste hjerter, et omrejsende cirkus og mest mærkeligt af alt – en række navne og steder, som pigerne kan genkende fra deres liv… En dag overraskes pigerne af to suspekte mænd, som lister rundt i det gamle hus på jagt efter et eller andet. Pigerne hvirvles nu endnu længere ind i husets dramatiske historie, og de må finde på en listig plan for at stoppe forbryderne.

“Pigerne fra Stjernedalen – og de gamle breve” er en medrivende fortælling for større piger og drenge, som elsker spænding og eventyr! Peter Bay Alexandersen har illustreret fortællingen med sine levende og farverige illustrationer.

YDERLIGERE INFO
Udgivelsesdato: 09-02-2021
Forlag: Politikens Forlag
Målgruppe: 6+
Format: Hardback
Sidetal: 144

Måske du også er interesseret i følgende

Relaterede produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.