mg-logo

it's not what you
look at that matters,
it's what you see.

mit navn er

Mille Gori

På siden her finder du små fragmenter af ting jeg tænker, ting jeg laver og ting jeg gør. Det kan ved første øjekast virker som en farvet rodebutik, Men det er mig. Jeg er en omvandrende farverig fantasifuld kreativ hjerne på to korte ben, der nogle gange roder lidt. Jeg måler kun 1,63 – resten er personlighed.

Jeg er uddannet danser, arbejder som tv- vært, er forfatter og lever for at gøre en forskel, mest for børn men i ligeså høj grad, faktisk også for voksne. Jeg nære et brandene ønske om at kunne bibeholde fantasien og legen i mit liv så længe som overhovedet muligt.

Jeg brander for at inspirere og skabe plads til leg, ligeså vel som læring og samtale. Jeg vægter diversitet utrolig højt og har igennem mit arbejde derfor også et stort fokus på lige netop det. Jeg er ambassadør for SOS børnebyerne fordi jeg mener alle børn fortjener en god barndom, Jeg er ambassadør for WWF fordi jeg mener at vi skal passe på vores verden og ikke mindst de dyr, planter og organismer, der lever omkring os. -“Vi arver ikke jorden af vores forældre, vi låner den af vores børn” og igennem begge disse ambassadørskaber og meget andet, bruger jeg en stor del af min tid på uden nogen løftet pegefinger, men ved hjælp af mit talerør, at formidle min viden videre i børnehøjde og her på siden nu også i voksenhøjde.

Jeg er iværksætter og ynder at skabe. Jeg tror på at drømme kan blive til virkelighed, at nuet er det punkt hvor tiden rører evigheden og hvis en ny dør ikke åbner når en anden lukker, så er det måske fordi et vindue istedet står på klem, du med stor fordel skal kravle ind af istedet. For med den tilgang har jeg opdaget at selv det umulige faktisk kan blive muligt.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.