mg-logo

KÆRLIG HILSEN NISSEN

245,00 kr.

Kassen bliver håndpakket ved bestilling. Hvis du skal have den inden d. 1. december skal den bestilles senest d. 27. november.

Kære voksne

Mit navn er Mille og jeg er skribenten bag de 24 små breve. Idag findes der et hav af ideer og bud på hvordan nisser flytter ind, lever og agerer. Jeg er derfor også fuldt ud bevist om, at jeg ikke har opfundet den nye dybe tallerken, men jeg har lavet mit bud. Fyldt med kærlighed, kreative påfund og fortællinger inspireret af nissen i mit barndomshjem.

Da jeg var lille var jeg ganske overbevist om at drillenissen i mit hjem boede i en skotøjsæske og selvom Nissen i min egen barndom sjældent kvitterede med breve, gaver, dimser og dril, så havde mine forældre en ganske magisk måde at holde fortællingen om den lille drillenisse i live, igennem fortællinger og ved hjælp af små kreative hjemmelavede påfund.

De 24 breve er derfor også skrevet med plads til både det kreative og det drillende nisse element, men i ligeså høj grad med et ønske om at skabe plads til samtalen om nisserne, julemanden og i særdeleshed julen og de elementer man nogle gange glemmer.

Jeg har forsøgt at skabe noget der giver dig som voksen muligheden for at sprede lidt magi igennem december måned. Det kræver ikke at du køber 1000 ting, eller for den sag skyld gør noget ekstra en blot at være nærværende. I forældre guiden vil du finde alt nødvendig information, samt foreslag til ting du kan gøre men ikke ting du SKAL gøre.

Brevende kommer i en kasse, du kan bruge som afsender station, og som et bud på en ny måde at lade en nisse flytte ind på. Kassen kan også bruges hvis barnet/børnene bor mere end et sted i løbet af december måned. Da det giver mulighed for at nissen flytter med.

Indeholder :
– Kasse
– 24 breve
– 6 små elementer
– Forældre guide

OBS.
– En kasse kan fungere til både ét og flere børn.
– Kassen indeholder små genstande og ikke egnet til børn under 3 år.
– Husk at du som voksen skal åbne kassen som den første og læse forældrebrevet

Kærlig hilsen
Nissen og Mille

Ikke på lager

Yderligere Beskrivelse

Måske du også er interesseret i følgende

Relaterede produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.