Mit navn er Mille,

Motor Mille

Jeg er vokset op på en gård, min bedstefar var racerkører og min bedstemor spillede på rock guitar. Jeg elsker store maskiner og fart over feltet.

Jeg har det bedst når jeg leger, danser og bruger min fantasi. Og jeg tror på, at man igennem leg kan skabe magi. Jeg bor på Ramasjang Øen og har en vindmølle, der kan tage mig verden rundt. Om sommeren er jeg i cirkus, men for det meste er jeg inde i dit fjernsyn. Men nogle gange hopper jeg ud, for at køre Danmark rundt og møde de børn, der er grunden til, at jeg smiler så meget som jeg gør. Her på siden kan du følge med i hvad jeg laver, og hvor jeg kommer hen.

Du finder her

Musik med Motor mille

Find danseskoene frem der hjemme og dans med til sangene du finder i linket herunder, eller gå ind på shoppen og køb din helt egen cd.

Du finder her

Tv-Programmer

Ramasjang Club, Monster Buster, Motor Mille & Børnebanden, Motor Mille på Cirkustur, Motor Mille på Maskintur, Motor Mille og Uniformerne, Jagten på regnbuens farver, Mission Valhalla samt meget mere. Se eller gense nye og gamle programmer lige her.

Flere videoer

Du finder her

Motor Milles Tourplan

Når Motor Mille ikke er at finde i dit fjernsyn har du mulighed for at opleve hende ude i landet. Herunder finder du en oversigt over hvor og hvornår.

For booking af Motor Mille

Kontakt

Følg mig på

Facebook

Følg mig på Instagram

#Motormille

Hverdage kl. 9.00-15.00
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.